Bemutatkozás

Üdvözöljük a weboldalunkon!

Ha ön érdekelt a nem csak gyönyörű de praktikus kerámia tárgyak iránt, melyekkel cégünk lassan 20 éve foglalkozik, biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb helyen jár.

Miért érdekelnek engem ezen kerámia tárgyak?
Gondolkozott már azon, hogy egyszerű hétköznapjait mennyire befolyásolják az Önt körülvevő eszközök, amelyeket nap mint nap használ, vagy esetleg díszként tart?
Kutatásaink, visszajáró ügyfeleink szerint hihetetlen mértékben.

Milyen típusú termékek találhatóak meg és mi a szerepük?
Termékeink gyártási célja a különlegesség mellett a praktikusság. Minden darab valamilyen egyéni célt szolgál a ház bármely táján, színessé, ízlésessé varázsolva azt. Megtalálhatóak közkedvelt háztartási cikkek(pl. fakanálpihentető, vajtartó, fűszertartó, stb., dísztárgyak (virágvázák, amforák, hamutál, gyertyatartó, hűtőmágnesek, stb.)

Ki vásárolhat?
Termékeinket igyekszünk nagyobb tételben forgalmazni, klienseink jelentős része viszonteladó. Legfőbb célunk kiskereskedők által jelen lenni belföldi és külföldi piacon egyaránt.

Milyenek az árak?
Ahogy a termékeinkből is kitűnik egyedüli gyártók és nagybani forgalmazók vagyunk. Igyekszünk elfogadható, egységes árakat szabni a viszonteladókra való tekintettel.

Hogyan rendelhetek?
Minden termék, formától, típustól, mintától és mérettől függően azonosító kóddal rendelkezik.

Ezen kódok kiválasztásával, illetve a darabszám megadásával tud telefonon vagy e-mailen rendelni. Mindkét esetben visszaigazolás történik, melynek során felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk a további részletekkel kapcsolatosan.

Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért ha az esetleges menüpontok pillanatnyilag nem érhetőek el, szíves elnézését kérjük.

Köszönjük a türelmét, további kellemes böngészést kívánunk!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA